Dyrberg/Kern

Dyrberg/Kern erbjuder dig handgjorda, exklusiva designsmycken från Danmark. Kollektionernas fokus ligger på identitet, kvalitet och innovation. DYRBERG/KERN vill vara ett första val av halsband, armband, örhängen och ringar för en självsäker och modern kvinna som gillar att uttrycka sin personliga stil.

Dyrberg/Kern

Dyrberg/Kern erbjuder dig handgjorda, exklusiva designsmycken från Danmark. Kollektionernas fokus ligger på identitet, kvalitet och innovation. DYRBERG/KERN vill vara ett första val av halsband, armband, örhängen och ringar för en självsäker och modern kvinna som gillar att uttrycka sin personliga stil.

DYRBERG/KERN ERBJUDER ACCESSOARER FÖR VARJE KVINNA

Tanken bakom DYRBERG/KERN är att vara det självklara valet för självsäkra och moderna kvinnor som vill uttrycka sin skönhet och personliga stil. Detta genom att kunna erbjuda ett spännande och brett sortiment av klassiska smycken och accessoarer och på så sätt ge en känsla av sensualitet och sofistikation. Skaparna, Gitte Dyrberg och Henning Kern har inspirerats av arkitektur, konst, design, inredning, film, grafik, natur och musik i deras otroligt populära kollektioner. Direkt när duon träffades för första gången för ungefär 30 år sedan uppstod det en unik kemi av kreativitet och passion. Detta står som stark grund för varumärket, och vi slutar aldrig att överraskas av de fantastiska smycken som ständigt presenteras. De är två helt olika konstnärer, vilket tillsammans skapar en unik och helt ny design av smycken och accessoarer.

 

Här hittar du vårt generösa utbud av deras produkter för alla tillfällen. Välj bland allt från eleganta armband och halsband, till iögonfallande örhängen och ringar. Du hittar också otroligt snygga klockor som kommer lyfta hela ditt intryck. För att göra det möjligt att erbjuda varje kvinna något som passar just dem skapar de smycken i varierande stilar och material. Lyxiga material som silver och guld är något vi ser mycket av, men också smycken i mer avslappad och bohemisk stil dekorerade med stenar i regnbågens alla färger.

 

EXKLUSIVA SMYCKEN GJORDA FÖR HAND

Gillar du lyxiga och sofistikerade smycken kommer du förmodligen hitta en hel del produkter som passar dig. Här trängs färgglada stenar, armband prydda med kristaller, stilrena halsband och gnistrande ringar. Alla smycken från DYRBERG/KERN genomgår cirka 40 olika arbetsmoment under tiden de sätts ihop. Dessutom passerar de lika många händer innan det slutligen presenteras som ett färdigt och exklusivt smycke. Att smyckena tillverkas på detta sätt och hanteras för hand ger dig som bärare en lyxig och personlig känsla, oavsett vilken stil du efterfrågar.

 

Unna dig själv eller någon du tycker om ett vackert smycke eller elegant klocka från DYRBERG/KERN. Det kommer garanterat bli en ny favorit och vi är säkra på att du kommer kunna hitta något som passar just din stil i vårt breda sortiment. Är du ute efter något särskilt? Använd då vårt filtreringsverktyg och fyll i de egenskaper som du är ute efter. Det kan handla om typ av produkt, pris eller material.

 

ERBJUDER DYRBERG/KERN SMYCKEN FÖR MÄN?

DYRBERG/KERN är mest kända för sina exklusiva damsmycken, men hos oss hittar du även trendiga accessoarer för män. Till exempel hittar du klassiska och stilrena klockor med läderarmband i olika färger. Med en sådan kring handleden kommer du alltid att kännas helt rätt ute och dessutom alltid hålla tiden. Du väljer enkelt ut dessa modeller genom att klicka i rutan för män under ”Till vem” i filtreringsmenyn.

 

VART TILLVERKAS SMYCKENA?

DYRBERG/KERN tillverkar alla sina smycken i deras egna designstudio på huvudkontoret i Köpenhamn. Där sitter ett team av duktiga designers och skissar fram de olika kollektionerna efter material, trender, säsongens mode och färger. När varje smyckestil är satt skickas skisserna för tillverkning i Asien efter särskilda regelverk och kvalitetskrav. De stenar, pärlor, läder och kristaller som pryder smyckena kommer från hela världen - Afrika, Italien och Kina beroende på säsong